Oliehandel
 

Oliehandel

Tullemans Oliehandel ligt op een strategische locatie aan de druk bevaren waterweg in het zuiden van Nederland. Middels onze partners kunnen wij onze klanten tevens in andere delen van Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, (Rhein-Main-Donau) België en Frankrijk van dienst zijn.

Diensten en producten
Tullemans Oliehandel betekent voor u als gebruiker een gegarandeerde kwaliteit van de door ons geleverde producten en diensten, waaronder.
  • Gasolie voor de binnenvaart, volgens VOS ULS 2011 EN 590 BO specificaties
  • Smeeroliën, vetten van alle merken o.a. TOTAL, BP, MOBIL, SHELL etc
  • Specialiteiten zoals koelvloeistof- en antivriesproducten
  • Een breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod van scheepsmaterialen.
  • Leveranties via eigen tankwagens bied u de mogelijkheid om op de meest moeilijke locatie toch nog de brandstof wordt geleverd
  • Het vervoer met tankwagens wordt uitgevoerd door onze dochtermij Oiltrans BV.
Een uitgebreid pakket aan diensten voor u als schipper zoals het leveren van drinkwater, motordiagnostiek middels het ANAC systeem, voor u op maat gemaakte smeerschema’s en nog veel meer.

Service
Tullemans Oliehandel onderscheidt zich door een ongeëvenaarde hoogwaardige service op het bunkersteiger, schepen en in de bunkermarkten. Wij werken er constant aan om onze service nog meer te verbeteren en verdiepen ons voortdurend in de belangen en behoeften van onze klanten. Hierdoor kunnen wij altijd onze hoogwaardige service en de beste kwaliteit van onze producten garanderen, waarbij onze medewerkers dag en nacht voor u klaar staan.

Wij bieden zeven dagen 24-uurs service

Het motto: TULLEMANS IS GROOT GEWORDEN DOOR KLEIN TE BLIJVEN heeft zich dus bewezen.

Certificate of Sustainability 2022
Certificate of Sustainability 2023