Milieu & Calamiteitenservice
 

Labee & Vrolijk

Specialist in reinigingswerkzaamheden

 
Het ophalen van afgewerkte olie en andere afvalsoorten aan de wal
Ook op het land is Labee & Vrolijk actief. Het ophalen van afval, water en olie gebeurt met onze eigen bedrijfswagens of eventueel met behulp van vacuümauto.

Binnenvaart
Labee & Vrolijk zorgt voor een milieuvriendelijke inname, opslag en verwerking van afvalstoffen, zoals afgewerkte olie, oliefilters en poetsdoeken. Ook bedrijfsafval, kga en huisvuil is in te leveren bij één van de boten. Het inzamelschip Rotterdam 17 verzorgt deze inzameling op het water.

Olielekkage !!! CALAMITEITEN
In geval van calamiteiten is het noodzakelijk om gelijk actie te ondernemen. Iedere minuut is kostbaar bij een onvoorziene vervuiling, zoals een olielekkage of brandschade. Dankzij eigen voorzieningen en de nodige ervaring, is Labee & Vrolijk in staat om verontreinigingen efficiënt en adequaat aan te pakken. Dit beperkt niet alleen de schade aan milieu en materiaal, ook de kosten blijven zo minimaal. Het afvoeren van verontreinigde stoffen gebeurt milieuverantwoord.

Oliebooms, olieschermen en skimmers
Bij lekkages werkt Labee & Vrolijk met oliebooms, die de olie afbakenen en tegelijkertijd absorberen. Een ander middel om olielekkages te bestrijden, zijn de olieschermen. Deze drijven de olie samen en houden de schade beperkt. Ook maakt Labee & Vrolijk gebruik van skimmers, deze apparaten zuigen de olie van het wateroppervlak op.

Labee & Vrolijk is 24/7 inzetbaar bij calamiteiten. De medewerkers staan u graag te woord en bieden u de beste oplossing. Daarvoor belt u met: 0475-464985.